söndag 12 januari 2014

Att återvinna...det känns ju bra av många anledningar
att ta tillvara och inte bara köpa nytt
jag har undre perioder handlat mycket second hand på nätet 
vilket ju resulterat i att jag har en hel del bra att ha saker i vår källare
som egentligen inte har någon plats enligt maken
Då känns det ju bra att även få användning av alla lampor jag samlat ihop
Som denna gamla skruttiga
 orange pärla från 70-talet som jag köpt för några futtiga kronor
som efter ett år fick sig ett nytt vitt lager…
nog för att det tog emot att ta bort den härliga färgen 
men den ska ju komma till användning också och den gjorde sig ingenstans

Tänk så lätt man kan få en ny lampa med bara lite sprayfärg några varv. Jag har fler saker som väntar på en omgång men enda svåra är att det inte riktigt är rätt tidsperiod för mig som vägrar att spraya inomhus (det känns inte alls hälsosamt) men jag lyckades hinna med nu innan snön och minusgraderna kom. Om man vill slippa lukt så kan man ju annars lämna in möbler och saker för en perfekt finish till billackering…ett tips jag fått!

Nu ska jag andas djupa tag och kura ned mig med en fransk film för att nu drar magen ihop sig när jag håller igång och min lilla kula börjar kännas allt mer stor och tung nuförtiden…:)


4 kommentarer:

 1. Riktigt snyggt! Kram Emma

  SvaraRadera
 2. Den fina lampans namn är Hinken och det var en lampa jag önskade mig på 70-talet. Då var den för dyr för ett ung barnfamilj.
  Men den passade in hos oss som hade orange, gult och blått i lägenheten. Har haft utkik efter den på loppis men inte lyckats. Men grattis det blev jättefint i ditt fina kök..

  SvaraRadera
 3. I can't remember all the details (the originals are hermes outlet probably in my mother's basement) but I liked the way earlier details fendi outlet from the stories would dovetail together hermes replica like a well-done mini-series. And Rogers artwork was very impressive.

  SvaraRadera

Jag blir så glad när ni skriver till mig!!!