tisdag 27 december 2011

Dagarna efter


Känns redan som man vill städa undan den ledsna granen och allt vad jul heter.....
I solskenet leker barnen med julklapps-tågrälsen tillsammans......och det känns som våren är här fast det är på fel sida av året. 
Så var julen undanstökad igen och vi är hemma.  Ja, julklappar är öppnade, lekta med och snart glömda...jag hann iallafall med en god gärning. Dagen innan julafton ringde det från "Hand till hand" och frågade om jag ville vara med och bidra till sexuellt utsatta flickor......rätt tid på året att ringa.....för vad annat kan man göra än att vilja hjälpa dem.......vi kanske skulle ha struntat helt i klapparna till varandra och gett bort dem istället, till något som gör en skillnad! 

3 kommentarer:

 1. ja ja det är ju inte precis snöigt ute! våran handikappade gran utan topp har inte barrat ihjäl sig än. Men snart åker den ut varför inte på nyårsdagen.
  Ojdå nu spelar inger på sitt dragspel ..... nu har magsjukan tagit slut för denna gång.... senap och honung hjälper ....

  SvaraRadera
 2. HEEEEEEEJ är det du som är en sån fin person, som ger paket! Ååååååå, vad snällt, å såååå fina tyger, jag ska sy en Vimpel till mig själv eller ett litet lapptäcke, vet inte ännu, endel är så fina så man vill inte klippa sönder dom, kanske kuddfodral =)=)=)=)
  Jag blev iallafall väldans glad, och har suttit å kollat igenom din blogg nu lite, å vad fint ni har det, jättecharmiga detaljer som inte finns hos alla, jättefint!


  Så ett stort tack och en varm bamse kram,,, josse

  SvaraRadera
 3. Hejsan! Mitt namn är Frida och jag är frilansfotograf med inriktning på inredning. Kikat på er fina blogg och undrar om intresse finns för ett eventuellt hemma hos reportage? Jag hittar inte någon mailadress till dig, men jag finns på frida.ekman ( at) gmail.com.

  Ha en fin dag!
  Med vänliga hälsningar
  Frida

  SvaraRadera

Jag blir så glad när ni skriver till mig!!!