torsdag 22 september 2011


GALEN LOPPISRUNDA!


En gammal gjutjärns plättlaggJag var med alla tre barnen på en loppisrunda. Ja, jag vet inte jättesmart idé men jag var lockad av attvara där tidigt när de öppnade. Oj, så mycket folk det var och många porslinssaker det fanns. Innan vi var färdiga hade E, snart tre år, lyckats krossa en porslinsflicka och en äggkopp!  

Det gick ändå hyfsat bra till det var dags att samla ihop det jag skulle ha; tre pinnstolar, ett bord och  lite poslin. På väg mot kassan ville inte lillprinsen sitta i vagnen längre så han fick jag bära samt två stolar. Äldsta E fick släpa vagn och bord. En äldre dam förbarmade sig och hjälpte till med en stol. Lilla E kom på att hon absolut ville ha sin napp och skrek samtidigt.  Viken syn det måste varit. Medan vi stod i kö passade E på att gå fram till en skyltdocka och få henne att ramla omkull. Där stod hon med ena armen ropandes på mig som nu skulle betala med en skrikandes lillprins i armarna.Ja, tyck inte synd om mig.  Hade jag sett mig själv så hade jag undrat vad det var för en tok som ger sig ut med tre småbarn för att handla möbler!

3 kommentarer:

  1. Jag har bara en kommentar : FANTASTISKT! och så roligt berättat!!! precis som LOLO! Jag har inte hunnit kommentera på ett tag. Kursen suger men snart är jag fri igen........ Vilket gulligt sommartorp!!! det ska bli kul att få titta närmare på. Vi vill komma kanske i oktober när kursen är slut. Jag vill titta på fiolen , sitta lpå kuddar och äta kladdkaksmuffins!

    SvaraRadera
  2. Tack för att det finns någon som kommenterar! :)

    SvaraRadera

Jag blir så glad när ni skriver till mig!!!