onsdag 23 november 2011

Flyttprojekt pågår

Jodå, jämt och ständigt i vårt hem. Jag tror att det krävs en viss människotyp för att leva som vi gör. Vi har en personlighet som :
1.Har en vilja vara i en ständig förändringsprocess. Alltså det finns ingen egentlig vilja eller strävan efter att bli färdig. Vi vill ständigt förändra och förnya.
2. Vi kan koppla bort och stänga av hur det är runtomkring oss. En ständig röra och förflyttning av saker, el som ska dras, handdukar som ska få en krok osv, vi kan stå ut i detta och förtränga situationen. 


Under en veckas tid har det stått möbler i vårat vardagsrum och "inget konstigt alls" har vi parerat runt dessa möbler som att de inte finns där. Ibland säger vi till varann för sakens skull att vi borde flytta på dem nu, bara för att få det sagt mer än att vi verkligen menar att vi måste flytta på dem nu.
Det här med saker på fel plats det går väl an om inte samma människor är på besök så ofta. Men när man sagt till en förälder till vår dotters lekkamrat att "ja, här håller vi på och flyttar möbler som ni ser"....och de sedan kommer tillbaka två gånger till samma vecka och de står kvar!......ja då får de kanske en ny definition med vad vi menar med att vi "håller på" med någonting........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad när ni skriver till mig!!!