Myser med minipizzor a la´ italia
Ni vet hur det är
vad ska man äta om längtan efter medelhav och värme hägrar
bästa tipset är hemmagjorda pizzor
Minipizzor för det blir liksom mycket roligare då att äta dem
med favorit topping:
gorgonzola, körsbärstomat, skinka, mozzarella och ruccolla
mums!
och vips så blir det lite mer medelhav
och vi sitter ute, för det måste man ju
fast det regnar och blåser
kanske skulle titta efter en resa ändå.......
Maria hemligt goda pizzadeg:
5 dl mjöl
2 dl vatten
2 msk mjölk
2 msk olivolja
1 msk sirap/honung
1 tsk salt
20 gr jäst
Värm degspadet. Knådas länge. Jäs 40 min. 225° ca 15 min.
Så gott det ser ut! Jättehärliga bilder. Tack för receptet!
SvaraRaderaMMMMM de ser helt underbart goda ut:) synd jag är gluten allergisk:(
SvaraRaderatack för fina ord på bloggen min och jag önskar en underbar helg(trots skitväder:)
LOVE Maria
Oj, mums!
SvaraRadera