fredag 13 juli 2012

Myser med minipizzor a la´ italia

Ni vet hur det är
vad ska man äta om längtan efter medelhav och värme hägrar
bästa tipset är hemmagjorda pizzor

Minipizzor för det blir liksom mycket roligare då att äta dem
 med favorit topping:
gorgonzola, körsbärstomat, skinka, mozzarella och ruccolla
mums!

och vips så blir det lite mer medelhav 
och vi sitter ute, för det måste man ju
fast det regnar och blåser

kanske skulle titta efter en resa ändå.......


Maria hemligt goda pizzadeg:
5 dl mjöl
2 dl vatten
2 msk mjölk
2 msk olivolja
1 msk sirap/honung
1 tsk salt
20 gr jäst
Värm degspadet. Knådas länge. Jäs 40 min. 225° ca 15 min.

3 kommentarer:

  1. Så gott det ser ut! Jättehärliga bilder. Tack för receptet!

    SvaraRadera
  2. MMMMM de ser helt underbart goda ut:) synd jag är gluten allergisk:(
    tack för fina ord på bloggen min och jag önskar en underbar helg(trots skitväder:)

    LOVE Maria

    SvaraRadera

Jag blir så glad när ni skriver till mig!!!